fredag 9 april 2010

TEC-tankar


Ända sedan hösten förra året har jag vankat nyfiken på att valla runt den mytomspunna TEC-banan, som i helgen kan bli historisk. Jonas Buud kommer har tufft motstånd i kampen om nytt rekord på distansen.

Redan förra året dök jag in för att känna avstämningen kl 03 för att se hur Daniel Roxvret och resten av långlöparna låg till, i den iskalla kampen att nå målet 160 km. Den dunkla atmosfären framför matborden och skenet av elden sitter stenhårt fast på näthinnan.

I år blir det att pacea några löpare för egen del, och det ser jag verkligen framemot. Att se andra kämpa och gå i mål kan vara minst lika häftigt som att själv slå nya höjder.

Under tiden kan ni allt surfa in på länken nedan och lyssna till en av arrangörerna som ger lite tips inför denna maxade utmaning.

Patrick Joyce om att springa 16 mil
Medverkande: Patrick Joyce och Jenny Goldkuhl

http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type...

Tänker du spring grönt?
http://www.active.com/protect-your-playground/Articles/A_Green_Guide_for_Runners.htm?act=AFC-SocialMedia&Property=Active&Sport=Running&PageType=Content_SpSections&Emp=TO&PostType=Micro_blogging&Site=Crtwitter&Dy=04_09_10&Note=A_Green_Guide_for_Runners

1 kommentar: